Raven Evans Cannes'ist
Võlts paparatso, palju filme, naljakaid lugusid ja ma kõnnin punasel vaibal

Päevade koguarv, mil keegi on mulle otsa sõitnud või mulle peaaegu otsa sõitnud, väheneb aeglaselt, kuna minu päevad Cannes'is pikenevad. Cannes'is viibimine nõuab kohanemist, kuid nüüd tunnen, et saan uhkeldada oma teadmistega kõigist Cannes'i asjadest. Pärast kohalejõudmist olen selle festivali kohta palju õppinud. Olen lõpuks õppinud Cannes'is keerulist klassisüsteemi, mida eksponeeritakse märkide kaudu. See algab Cinephile'i passiga, seejärel Festivaliga, seejärel Marchéga ja edasi ihaldatud ajakirjandusmärkidega. Neist parim on valge ajakirjandusmärk, mis võimaldab juurdepääsu privaatsetele linastustele ja pileteid igale esilinastusele. Tahaksin tagasi võtta oma väite Cannes'i kohta, et peaasi on mõnusalt aega veeta. Äri, mis sellel festivalil toimub, on see, mis seda hoiab. Palais’ alumise tasandi turg, kus firmad filme ostavad ja müüvad, on alati töine ning aastate jooksul on mõnes vapustavas hotellirestoranis õhtu- või lõunasöögi ajal kuulsalt müüdud mitmeid filme.